Schoonheidssalon Beaux Arts Glindestraat 51 Oldenzaal
Coagulatie
18
feb

Coagulatie

Coagulatie is het verwijderen van steelwratjes op de huid. Vaak komen deze voor onder oksels, in de hals, en de liezen. Dit word gedaan door met een flinterdunne naald waar lichte stroom doorheen gaat de wrat of huidoneffenheid weg te branden.
16
mei

Gezichtsbehandeling

Heerlijke gezichtsbehandelingen. U kunt een gezichtsbehandeling combineren met een massage. De gezichtsbehandelingen worden volledig afstemd op uw wensen en op de kenmerken van uw huidtype. De cosmeticamerken die in onze salon gebruikt worden zijn betaalbaar en van topkwaliteit. De gezichtsbehandelingen van zijn geschikt voor zowel dames als heren.
16
mei

Massage

Lichaamsmassage is bedoeld voor iedereen die graag lekker ontspannen gemasseerd wil worden. De massage is erg prettig na een drukke werkweek of vermoeidheid. Maar ook als u zich verder goed, gezond en prettig voelt kan een ontspannende massage heerlijk ontspannend zijn. Een ontspannende lichaamsmassage is dus geschikt voor ieder mens.
16
mei

Nagelstudio

Last van droge handen en kloofjes, ingescheurde of gebarste nagels? Of is uw nagelriem in slechte conditie? Neem dan een manicure behandeling. Gelnagels zetten? Wij hebben de keuze gemaakt om te werken met Gelnagels in plaats van Acrylnagels in onze nagelstudio vanwege een natuurlijk resultaat en minder kans op irritaties.
16
mei

Voetverzorging

Cosmetische voetverzorging is voor iedereen die geen likdoorns en ingegroeide teennagels wil laten verzorgen door de pedicure maar de voeten er mooier wil laten uitzien en daarbij een heerlijk ontspannen gevoel in de voeten wil ervaren.
16
mei

Make-up

De make-up bepaalt een groot deel van uw uitstraling. Wij verzorgen uw make-up op professionele en persoonlijke wijze. Uiteraard werken wij met professionele make-up van A-merken. Er stralend uitzien op uw trouwdag. Bij Beaux Arts bent u gegarandeerd in goede handen voor bruidsmake-up.
16
mei

Ontharen

De afgelopen decennia houdt ontharen de mens bezig. Een schoon, hygiënisch, haarloos lichaam is zeker niet alleen van de moderne tijd. Of het ontharen nu tijdelijk of definitief is, zowel mannen als vrouwen willen op zoveel mogelijk plaatsen ontharen. Zowel mannen als vrouwen ontharen tegenwoordig op alle plaatsen op het lichaam waar haargroei aanwezig is.