Schoonheidssalon Beaux Arts
Glindestraat 51 Oldenzaal

Permanente make-up

Wenkbrauwen, lippen en eyeliner altijd perfect!
Schoonheidsbehandelingen

Informatie

Info

Wat is permanente make-up?


Permanente make-up is de ideale manier om wenkbrauwen lippen en eyeliner altijd perfect bijgewerkt te hebben. Het versterkt de gezichtsuitdrukking en betovert uw oogopslag. Bijkleuren met een potlood is vaak niet meer nodig en u ziet er altijd verzorgd uit wat uw make-up betreft. Een periode van 1 tot 2 jaar (na de eerste behandeling) heeft u geen omkijken en dient de permanente make-up enkel met een touche up behandeling weer opgefrist te worden.

Hoe werkt permanente make-up?


Met een flinterdunne naald wordt een pigmentkleur (gekozen door uw gediplomeerd PMU specialiste en in overleg met u) vlak onder het huidoppervlak aangebracht. De pigmentvloeistof (is van hoogwaardige kwaliteit en goedgekeurd door de EU en GGD).

Anders dan bij tatoeage (waar in de 3e huidlaag inkt wordt aangebracht), wordt bij permanente make-up in de 2e huidlaag gewerkt, deze regenereert dus vernieuwt zichzelf. Dit betekent dat de pigmentatie in loop van de tijd afzwakt en weer opgefrist dient te worden omdat het huidvernieuwingsproces gewoon doorgaat. Gemiddeld blijft uw pigmentatie op de wenkbrauwen 1 tot 2 jaar mooi en bij de ogen 1 tot 5 jaar of zelfs nog langer. Daarna kunt u een touche up behandeling ondergaan om weer 1 tot 2 jaar plezier te hebben van perfecte permanente make-up!
Door Ellen Linderhof

Prijzen

Salon beaux arts werkt volgens de hygiëne richtlijnen van de GGD en is hiervoor gecertificeerd.

(Semi) Permanente make-up

 • Wenkbrauwen ombre/powdertechniek (incl. touche up binnen 3 mnd )
 • Infralash boven of onderooglid (subtiel lijntje tussen de wimpers)
 • Infralash boven en onderooglid
 • Eyeliner miniliner boven
 • Eyeliner boven (miniliner) en onderooglid (infralash)
 • Eyeliner boven met wing
 • Eyeliner boven met wing en onderooglid infralash
 • Dusteyeliner
 • Dusteyeliner bovenooglid en onder infralash
 • Lipcontour
 • Ombre lips (full lips)

Touche up behandeling (semi) permanente make-up

Wanneer er semi permanente make-up van een ander salon bijgewerkt dient te worden, gelden de startprijzen hierboven genoemd en gelden de touche up prijzen niet.

Ik raad aan om elk jaar tot 1,5 jaar 1 x een touche up te doen om de semi permanente make-up zo mooi mogelijk te houden. Dit hoeft echter niet perse en is een advies. Het is bij de ene persoon noodzakelijker dan de andere. Dit door verschil in huidtypen .

Intakegesprek

Permanente make up wordt alleen gezet nadat er een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek (duur ongeveer 20 minuten) heeft plaatsgevonden, waarin de mogelijkheden eventuele risico’s en de wensen besproken zijn en er een behandelplan is gemaakt. 

Minimale leeftijd

Permanente make-up wordt bij salon Beaux Arts alleen gezet vanaf 18 jaar en ouder.

Betaling

Het gehele bedrag dient bij de eerste behandeling volledig voldaan te worden. Betaling contant of via een Tikkie betaalverzoek.

Afspraak maken